Over mij

Be the change you want to see in the world.

MAHATMA GANDHI

Over mij

Mijn naam is Sannie Alblas-Smit. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en ben hoogsensitief.
Ik ben mijn werk carrière begonnen als operatie assistent in het ziekenhuis. Totdat ik merkte dat ik in mijn werk het echte contact met mensen ging missen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij te laten omscholen. In die periode heb ik ook veel over mijzelf geleerd. Ik wist niet beter dan dat ik mij aanpaste in mijn leven, net als veel hoogsensitieve personen. Waren de keuzes in mijn leven míjn keuzes, of waren die keuzes gemaakt door anderen of de tijd? Of waren die keuzes gemaakt doordat ik deed wat van mij verwacht werd?

Voor mij is het belangrijk mijn hoogsensitiviteit positief te benaderen én vooral te accepteren. Ik heb mijzelf lang genoeg ‘anders’ gevoeld in deze maatschappij. Ik heb lang genoeg gedacht dat het aan mij lag, dat ik alles zo intens beleefde. Nu weet ik dat het hoogsensitiviteit is en kan ik hiermee omgaan. Ik hoop dat ik jou dat ook mag leren. Zodat je gaat inzien dat het een mooie eigenschap is, in plaats van een last.

Door verschillende opleidingen en het volgen van diverse seminars op het gebied van coaching/therapie en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd wat ik wil in dit leven. Ik hou van mensen en de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben. Van hoe mensen zich gedragen, hoe mensen reageren, hoe mensen de dingen doen die ze doen en waaróm ze het doen. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Waar word jij gelukkig van en wat heb je nodig om dit te bereiken? Als coach / therapeut begeleid ik je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn praktijk wil ik jou helpen met het krijgen van inzicht en zelfbewustzijn. Hierin ligt mijn passie. Samen gaan we aan de slag met het wegnemen van belemmeringen of overtuigingen, waardoor je weer optimaal van het leven kunt genieten. Ik wil dat jij van jezelf ziet wat een mooi hoogsensitief mens je bent!

Mijn doel is om jou weer bewust te laten zijn van je eigen ik. Je te ondersteunen in wie je bent en wat je wilt. Zodat je met nieuwe inzichten over jezelf weer positief en vol vertrouwen in het leven kan staan.
Voor mijn volledige cv verwijs ik je naar mijn Linkedin profiel.