Ontmoeting & Inspiratie avonden voor de moderne hsp vrouw

Heb je soms het gevoel dat je je leven leeft op de automatische piloot? Eigenlijk heeft je leven alles, je hebt een huis, een baan, vrienden, een gezin en toch mis je iets. Je ‘moet’ van alles. Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er nu niet uit. Je mist de rust om te zoeken naar jezelf. Je kunt moeilijk omgaan met je emoties, die je soms overspoelen. Je zorgt voor iedereen, maar vergeet jezelf. Je vraagt je af of je de enige bent die dit heeft. Je hebt wel eens iets gelezen over hoogsensitiviteit, maar je weet niet of dát het is.

Voor wie?

Ben jij tussen de 25 en 55 jaar oud, woon je in de omgeving van Deventer e.o., heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en wil je graag met gelijkgestemden tijd doorbrengen én tegelijkertijd inzicht krijgen in je hoogsensitiviteit? Geef je dan op voor deze avonden.

Wat gaan we doen?

– Wat betekent het voor jou om een HSP te zijn?
– Wie ben ik, wat wil ik, welke keuzes kan ik maken?
– Hoe ga ik om met ‘wat zal de ander ervan denken’?
– Wanneer raak ik overprikkeld en wat kan ik hieraan doen?
– Omgaan met perfectionisme, onzekerheden, faalangst
– De positieve kanten ontdekken van je hoogsensitiviteit
– Elkaar inspireren en van elkaar leren
– Het belang van aarden / gronden
– Het bewaken van je eigen energie
– Wat zijn jouw doelen/verlangens in dit leven?

Waarom deze avonden?

Met regelmaat hoor ik van cliënten en workshop kandidaten dat ze meer contact willen met andere HSP vrouwen. Vandaar dat ik deze ontmoeting en inspiratie avonden organiseer. Dit zijn 5 avonden, van 19:00 tot 21:00, verspreidt over 2 maanden. Doordat jullie met regelmaat bij elkaar komen, kunnen jullie wellicht een mooi contact opbouwen en elkaar ook na de training blijven stimuleren.
Veel HSP zijn op zoek naar verbinding en diepgang met hun medemens en dat is wat ik wil bereiken met deze avonden. Ik snap dat het ook spannend kan zijn, maar mijn ervaringen met (kleine) groepen zijn erg positief. De groep kan je de steun en bevestiging geven dat je niet de enige bent die hoogsensitief is.

Voor deze avonden is de investering € 175,00.
Dit is inclusief thee, wat lekkers, documentatie en materialen die nodig zijn. De groep zal niet groter zijn dan zes vrouwen, om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Data: Donderdagavond

1, 15 en 29 oktober 2020
12 en 26 november 2020

Je kunt je opgeven via het contactformulier op mijn site of stuur een mail naar info@praktijksannie.nl.

Zie het als een investering in jezelf. Even geen moeder van, partner van of werknemer. Tijd voor jou om tot jezelf te komen, op te laden en met vernieuwde energie bewust je leven te leven. Hopelijk zie ik je dan!

Together, we create!

Wat vorige deelnemers van de Ontmoeting en Inspiratie avonden vonden:

– ‘Ben ik wel een hsp?’ vroeg ik me al langer af. Nu weet ik dat ik sensitief ben. Heel fijn is dat ik er oké mee ben!

– Dat hoogsensitiviteit geen probleem hoeft te zijn wanneer je dit accepteert, aanvaard, en er goed mee om kunt gaan als eigenschap.

– Fijne workshop, vertrouwelijke warme omgeving en leiding van de training.

– Ik vond de training erg waardevol, ben blij dat ik hem gevolgd heb bij jou. Ik vind het ook fijn om gelijkgestemden te spreken en ervaringen uit te wisselen/herkenning bij elkaar te vinden.

– Ik voel mezelf een stuk rustiger, omdat ik gewoon oké ben.