Mijn wens voor jou voor 2020

Dit jaar een virtuele knuffel, aangezien 2020 voor de meesten van ons heel anders verlopen is dat we ooit hadden kunnen denken. Daarom kon ik ook geen geschreven kerstwens maken. Ik wist gewoon niet wat ik zou schrijven. Ik wilde het dit jaar een stukje persoonlijker doen.

Bekijk de video hier.

Voor wie liever leest dan een video bekijkt, hieronder de tekst van de video.

Dit jaar een virtuele knuffel, aangezien 2020 voor de meesten van ons heel anders verlopen is dat we ooit hadden kunnen denken. Ondanks dat 2020 genoeg onzekerheid met zich meebracht, m.n. in het niet weten hoe en waar het eindigt, heb ik in 2020 ook genoeg mooie dingen meegemaakt. Het uitgeven van mijn boek, de mooie workshops die ik mocht begeleiden en het mogen werken met nieuwe cliënten die ondanks corona toch de weg naar de praktijk vonden. Allesmaal dingen waar ik nog steeds heel blij van wordt en dankbaar voor ben.

Zoals je weet ben ik Sannie en werk ik als hsp coach/therapeut. Ik wens jou als hoogsensitief persoon voor 2021 rust. Rust in je gedachten, rust in je lichaam. Zodat je vanuit die rust weer kunt genieten van jezelf, de mensen om je heen en het leven zelf.

En ja, ik geloof dat dat voor elk hoogsensitief persoon haalbaar is. Ik help je daar graag bij. Via mijn site kan je eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Voor nu wens ik je een hele fijne decembermaand. Maak er iets moois van, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Bedankt voor alle steun, lieve berichtjes en vertrouwen het afgelopen jaar en wellicht zien we elkaar in 2021.


Gratis 7-daagse mini training?
Schrijf je in en ontvang een gratis mini-training om meer te leren over jezelf en je hoogsensitiviteitDoeboek: Leef hoogsensitief

Het doeboek: Leef hoogsensitief kan je hier bestellen.Categorieën

 • Algemeen
 • Boeken
 • Hoogsensitiviteit
 • Inspiratie
 • Positiviteit
 • Zelfvertrouwen
 • Recente blogs

  Lees meer!

  ×

  Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

  Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

  Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

  P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.