Leef hoogsensitief

In dit doeboek nodigt Sannie jou als hoogsensitief persoon (hsp’er) uit om aan de slag te gaan met jouw eigen leven. Hsp’ers ervaren hun hoogsensitiviteit vaak als een negatieve eigenschap. Ze twijfelen aan zichzelf en voelen zich onzeker. Door dit boek mag je weer ontdekken dat je goed bent zoals je bent. Je mag genieten van het leven!

Het doel van dit boek is dat jij je oké gaat voelen met jezelf én met je hoogsensitiviteit. Door de afwisseling van kennis, illustraties en opdrachten maak je een verbeterde handleiding voor jezelf.

Sannie Alblas-Smit (1978) heeft haar eigen praktijk en begeleidt hoogsensitieve personen. Daarnaast is zij zelf hoogsensitief. Haar opleidingen tot (hsp-) coach/therapeut, gesprekken met cliënten en eigen ervaringen heeft zij gebundeld in dit prachtig vormgegeven boek. Haar doel is dat alle hoogsensitieve personen zichzelf accepteren zoals ze zijn.

‘Het leven is mooi, jij bent mooi.
Soms ben je dat alleen een beetje vergeten.’

Sannie Alblas-Smit

Doeboek 'Leef Hoogsensitief '

Bestel het boek hier en ga aan de slag met jezelf én je hoogsensitiviteit. Geïllustreerd doeboek met diverse invulopdrachten. Het boek heeft 208 pagina’s en een softcover.
Eenmalige verzend- en administratiekosten (NL/BE) € 4,00.
Neem contact met mij op voor bestellingen vanuit landen buiten Nederland/België of een hogere oplage voor in uw eigen winkel, via doeboek@praktijksannie.nl

 

Neem een kijkje

Blader hieronder alvast door het inkijkexemplaar.

LeefHoogsensitief_Inkijk

Beoordelingen (5)

Clear

Het e-maildres wordt niet gepubliceerd

Judith

Heel duidelijk omschreven, handige werkbare opdrachten die je gelijk inzicht geven. Echt een aanrader!

Martijn

Eindelijk een boek die praktische handvatten biedt om echt mee aan de slag te gaan. Herkenbare uitleg waar je als HSPer tegen aanloopt, hoe je daarmee omgaat maar vooral wat je kunt doen om je HSP in te zetten tot je kracht. Het heeft mij echt inzichten gegeven, verder gebracht en gemotiveerd om meer uit mijzelf te halen.

A

Lekker handzaam boek. Overzichtelijk, duidelijke taal. Het geeft goed weer waar de hsper tegenaan loopt. Maar biedt dan ook inzicht en geeft tevens handvatten om op een adequate manier om te gaan met het hsp zijn.

Els

Voor iemand die hoogsensitief is dit het juiste boek! Herkenbaar geschreven waarbij je ook opdrachten mag doen. Je wordt echt aan het denken gezet!

B

Een boek waar je zeker resultaat mee behaald! Waar andere boeken met name alleen informatie verschaffen, zorgt dit DOE boek dat je ook daadwerkelijk wat gaat DOEN met de verkregen informatie. Je leert jezelf nog beter kennen!

FAQ

Wat bereik ik door dit boek?

Door het boek wordt je op een positieve en motiverende manier gestimuleerd om met je hoogsensitiviteit én met jezelf aan de slag te gaan. Doordat het een mooi en vrolijk vormgegeven boek is, is het een feestje om erin te werken. Het doel is dat jij je hoogsensitiviteit én jezelf gaat begrijpen en accepteren. Als je jezelf beter begrijpt en accepteert, zal je ook meer voor jezelf zorgen. Waardoor je meer energie overhoudt en weer meer kunt genieten van het leven. Zodat je ook echt de positieve kanten van het hoogsensitief zijn kunt ervaren.

Waarom een doeboek?

Het lezen over hoogsensitiviteit is belangrijk om meer kennis te vergaren over dit onderwerp. Maar als je echt iets wilt veranderen in je dagelijks leven, zoals beter voor jezelf zorgen, meer energie overhouden, je grenzen aangeven, dan zal je hiervoor iets mogen doen. Zoals Esther Bergsma heel mooi in het voorwoord geschreven heeft: ”Begrijpen hoe de eigenschap werkt is een belangrijke stap, maar daarna zul je actief aan de slag moeten om anders te leren kijken en anders te doen.” Door het doeboek, met opdrachten, oefeningen, een aantal pagina’s om een energiedagboek bij te houden en nog veel meer ‘doe-dingen’, kan je actief aan de slag met jouw hoogsensitieve ik.

Kan ik dit boek ook aan mijn puber geven?

Bepaalde hoofdstukken kun je prima met een puber samen doen. Denk hierbij aan overprikkeling, wat is hoogsensitiviteit?, je eigen ruimte, aarden en contact met anderen. Maar eerlijk is eerlijk, het is een boek geschreven voor volwassenen. dus er zijn ook hoofdstukken die niet voor pubers geschreven zijn. Zoals de hoofdstukken, hoogsensitiviteit en werk of het hoofdstuk over relaties. Het doeboek is in mijn ogen alleen geschikt voor pubers als je echt van plan bent er samen mee aan de slag te gaan. Want goed voorbeeld, doet goed volgen. Zeker bij hoogsensitieve kinderen/pubers.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzend- en administratiekosten voor bestellingen naar Nederland en België zijn € 4,00.
Als je wilt, kan je op afspraak het boek ophalen in de praktijk. Stuur dan een mail naar info@praktijksannie.nl of plan hiervoor een afspraak via online agenda.

Over Praktijk Sannie

Sannie Alblas-Smit is zelf hoogsensitief. Ze heeft geleerd dit positief te benaderen en hoopt dit anderen ook te leren. In plaats van een last, mag je het gaan zien als mooie eigenschap.

"Met mijn praktijk wil ik jou helpen met het krijgen van inzicht en zelfbewustzijn. Samen gaan we aan de slag met het wegnemen van belemmeringen of overtuigingen, waardoor je weer optimaal kunt genieten van het leven!"

Kom meer te weten!

Gratis 7-daagse mini training?

Schrijf je in en ontvang een gratis mini-training om meer te leren over jezelf en je hoogsensitiviteit

Volg ons

Instagram

Volg mij op instagram @praktijksannie_hspcoach

Linkedin

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Contact

Sannie - Praktijk voor coaching
Zutphenseweg 29
7418 AH Deventer

info@praktijksannie.nl
06 - 40 09 31 63

Postadres

Sannie Alblas-Smit
Kievit 37
7423 DB Deventer