Kaartenset Hoogsensitief

Witregel

Ben jij je bewust van je kwaliteiten?

De vragen op de 52 kaarten én het begeleidende boekje in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoogsensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoogsensitiviteit te omarmen én er je voordeel mee te doen. Trek elke week een kaart en neem de tijd om de vraag op je in te laten werken. Zoek in het bijbehorende boekje de uitleg op en laat je erdoor inspireren.

Ik ben zelf hoogsensitief en ik heb een coachingspraktijk voor hoogsensitieve mensen. Ik zie hoogsensitiviteit als een mooie eigenschap in plaats van een probleem en wil mensen stimuleren om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

 

Bestellen

Je kunt de kaartenset én het doeboek ‘Leef hoogsenstief’ eenvoudig hier bestellen. Je kunt daar ook meer lezen over het doeboek.

Je kunt de kaartenset ook op afspraak bij mij ophalen in de praktijk aan de Zutphenseweg 29 te Deventer. Dan krijg je meteen een kop koffie of thee.

De prijs van de kaartenset is € 16,99 bij ophalen in de praktijk. Bij verzending in Nederland is de kaartenset € 20,49, dat is dan inclusief de administratie- en verzendkosten.

Als je de kaartenset bij mij besteld, gun je mij een groter deel van de opbrengsten.

Verder is deze set te verkrijgen of te bestellen bij de meeste boekhandelaren en online boekverkopers. Je kan ook kijken op bijvoorbeeld bol.com.

Waarom een kaartenset?

Regelmatig vragen cliënten mij of ik een snelle en makkelijke oplossing of tip voor hen heb zodat ze beter kunnen omgaan met hun hoogsensitiviteit. Vaak zijn ze op zoek naar een oplossing buiten zichzelf. De echte oplossing zit echter in jezelf. Door jezelf de goede vragen te stellen kun je inzicht krijgen in je hoogsensitiviteit én jezelf – en word je je bewuster van je behoeften. Ik wil je motiveren om goed voor jezelf te zorgen en zo sterker te worden. Als jij je vanbinnen krachtig voelt, kun je als hoogsensitief persoon (hsp) de hele wereld aan.

Het allerbelangrijkste wat je kunt doen als je hoogsensitief bent, is jezelf én je hoogsensitiviteit accepteren. Dat kun je bereiken door jezelf te begrijpen. Weet wat het voor jou betekent om hoogsensitief te zijn.

Omgaan met hoogsensitiviteit is liefdevol omgaan met jezelf. Ik hoop dat ik je met deze kaartenset en het begeleidende boekje daarmee kan helpen en inspireren.

Warme groet,

Sannie Smit

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.