Jij en je hoogsensitiviteit

Never regret anything
that made you smile

Mark Twain

Online 70-daagse: Jij en je hoogsensitiviteit

Wellicht heb je al eens iets gelezen over hoogsensitiviteit of iemand heeft je gezegd dat je wel eens een hsp’er zou kunnen zijn. Misschien staat er een boek over hoogsensitiviteit in de kast. Je hebt er herkenning in gelezen, maar dat was het.

Je mist het stukje vertrouwen om stappen te zetten. Of je gaat er even mee aan de slag en voor je het weet val je weer in dezelfde patronen.

Je gaat wéér over je grenzen.

Je zorgt nog steeds niet écht goed voor jezelf.

Je dagen denderen door, je voelt je continu moe en genieten is er al helemaal niet meer bij.

✔ Je voelt je overprikkeld en je vind jezelf geen leuk mens als alles je te veel is.

✔ Je weet eigenlijk heel goed dat er íets moet veranderen, maar je weet niet hoe.

✔ Je voelt dat je niet op deze voet door kunt gaan, want je bent bang dat er wel een keer een moment komt dat je instort.

Wat als ik je daarbij ga helpen?

Verandering kost tijd en doorzettingsvermogen. Daarom heb ik deze 70-daagse ontworpen. Als we 70 dagen met elkaar werken, als ik je 70 dagen scherp kan houden op je eigen ontwikkeling, ervaringen kunnen delen, dan zal je merken dat het daarna een gewoonte geworden is.

Ik merk bij mijn cliënten dat er soms een stok achter de deur nodig is. Dus heb jij een liefdevol zetje nodig? Of wil je soms wel die spiegel voorgehouden krijgen die je misschien niet zo leuk vindt om te zien, maar die wel nodig is? Lees dan vooral verder. 

70 daagse: Jij en je hoogsensitiviteit

Wat houdt het programma in?

✓ We werken 10 weken samen. 70 Dagen lang neem ik je bij de hand. Het is een interactief online programma, we doen dit samen!

✓ 3 x per week een live video op facebook. In een korte video bespreek ik een onderwerp waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze video’s variëren van het delen van mijn kennis, het doen van opdrachten of visualisaties. In totaal zijn alle Facebook lives ongeveer 10 uur aan coaching.

✓ 2x per week een appje om je een liefdevol zetje te geven.

✓ Inclusief planner en het doeboek ‘Leef hoogsensitief, zodat je het boek niet alleen leest, maar ook écht aan de slag gaat. Als je deze al in je bezit hebt, kun je uiteraard korting krijgen.

✓ Een veilige en besloten Facebook groep, waar ik ook actief in ben. Ik zorg ervoor dat het een positieve groep blijft.

Voor nu is er nog geen nieuwe datum bekend voor de online 70-daagse.

70 daagse: Jij en je hoogsensitiviteit
Echt aan de slag met wat je misschien stiekem wel weet, maar nooit in de praktijk brengt!

Wanneer zonder twijfelen jezelf meteen inschrijven?

✓ Als jij eigenlijk wel weet wat je zou moeten doen, maar het nog niet doet. Je blijft excuses verzinnen om niet in beweging te komen. Te spannend, te moeilijk, dat lukt mij toch niet. Als je klaar bent met je eigen excuses en nu echt wilt gaan doen, schrijf je dan in!

Als jij een stok achter de deur nodig hebt. Je wilt doorpakken en niet hetzelfde doen als je al jaren gedaan hebt. 

Als jij het fijn vind om met een gemotiveerde groep andere hsp’ers elkaar te versterken en elkaar te motiveren.

Als jij snel afgeleid bent door de waan van alle dag, terwijl je eigenlijk meer tijd aan jezelf wilt besteden. 

Als jij alleen maar druk in je hoofd bent, terwijl je eigenlijk weer eens zou willen voelen. Voelen wat je wilt. Voelen hoe het echt met je gaat. Je bent bijna vergeten wat het is om te voelen.

Als jij de fase van therapie voorbij bent en graag coaching wil op het doen en toepassen van wat je diep van binnen weet.

✓ Als jij graag in je eigen tempo en lekker thuis aan de slag wilt gaan met de oefeningen, maar wel je vragen kunt stellen aan een professional (ik 😉 )

Als je nu eindelijk eens écht iets wilt veranderen. Je wilt doorzetten omdat je je beseft dat je niet op dezelfde voet verder wilt gaan.

Als jij 1-op-1 coaching voor nu te spannend vindt, maar je wel heel graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van je hoogsensitiviteit.

Deelneemster van de eerste ronde van de 70 daagse.

Je maakt ons enthousiast en ik neem in mijn dagelijks leven telkens de dingen door die besproken zijn en begin me wat bewuster te worden van mijn hsp. Bespreek het ook al wat meer thuis en er lijkt ook wat meer rust te komen. Het is dus wel merkbaar dat ik met iets goed bezig ben voor mezelf en dat ik stapje voor stapje mezelf een beetje beter ga begrijpen en herkennen in wat er tijdens de 70 daagse besproken wordt❤️

Heel dankbaar dat ik op de valreep toch de keuze heb gemaakt om mee te doen en dus voor mezelf heb gekozen.

Andere deelneemster liet mij het onderstaande weten

Ik was niet zo’n voorstander van online maar jij woont voor mij zo ver weg dat langskomen geen optie is. Ik moet eigenlijk zo lachen om mezelf want ik betrap me erop dat ik zelfs tegen het beeldscherm praat. Wat ben jij lekker duidelijk zeg.

Aan het einde van de 10 weken kan jij....

Beter voor jezelf zorgen. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor jou en je hoogsensitiviteit. Je zal je hoogsensitiviteit niet alleen maar als last ervaren, maar ook de positieve kanten kunnen ervaren.

Heb jij je over/onderprikkeling beter in kaart en weet jij wat je nodig hebt om hiermee om te gaan. Je staat relaxter in het leven en kunt wat meer loslaten.

Heb jij weer stappen voor jezelf gezet. Je durft meer te vertrouwen op jezelf. Hierdoor maak je weer je eigen keuzes. 

Je weet weer wat jij wilt! Je bent 70 dagen bezig geweest met je eigen ontwikkeling. Hierdoor weet je weer wat voor jouw belangrijk is en kan je weer de focus houden op je eigen leven.

Accepteer jij jezelf zoals je bent. Je hoofd en je hart zijn weer meer in balans. 

Beter naar je eigen grenzen luisteren en houd je dus meer energie over om leuke dingen te doen.

Deze 70 dagen maken het verschil tussen iets weten en iets doen! Wil jij je hoogsensitiviteit ook serieus gaan nemen? Twijfel dan niet langer, maar doe mee!

Voor nu is er voorlopig nog geen nieuwe datum bekend van de 70-daagse.

Je krijgt:

✓ Ongeveer 9 uur aan coaching, alle video’s bij elkaar, dat is alleen al bijna €900,00 waard. De video’s blijven beschikbaar in de Facebook groep,  je kunt ze altijd terugkijken.

Dit online programma is interactief. Je ontvangt dus géén geautomatiseerde mails met werkboeken of filmpjes, die je na twee weken vergeet te openen. De kracht van dit programma is dat we in contact blijven met elkaar via de Facebook groep en ik je bij de les kan houden!

✓ Wekelijks 2 Whats appjes, om je scherp te houden. (Geen Whatsapp groep, daar doen de meeste hsp’ers het niet zo goed op 😉 )

✓ Je kunt al je vragen stellen via de Facebook groep, Whatsapp of mail.

✓ Een veilige Facebook groep, waar ik ook actief in ben. Ik zorg ervoor dat het een positieve groep blijft.

✓ De mooie planner ‘leef hoogsensitief’ waarin je meteen het geleerde kunt toepassen.

✓ Het boek ‘leef hoogsensitief’, waarin we samen aan bepaalde opdrachten werken. Zodat het boek niet ongebruikt in de kast belandt.

Als je de plannen en/of het doeboek al in je bezit hebt, krijg je korting op het programma. De codes hiervoor kan je vinden in de webwinkel.

Dus wat ga je doen? Blijf je naar dat boek in de kast staren? Of laat je mij jou helpen en in beweging zetten?
Misschien voel al je wel langer dat je niet op dezelfde manier door wilt gaan. Je wilt jezelf en je hoogsensitiviteit gaan accepteren. Neem dan deze stap, je hoeft het niet alleen te doen. Ik zorg voor de kennis, de opdrachten, oefeningen en motivatie, zodat jij kunt gaan DOEN!

Reacties van eerdere deelneemsters

Een andere mooie review kan je vinden bij mijn Google recensies:

Nadat ik het boek Leef Hoogsensitief van Sannie had aangeschaft en doorgenomen (erg fijn boek met mooie inzichten, tools en ruimte om dingen op te schrijven!), heb ik mij aangemeld voor de online 70-daagse. Dit omdat ik merkte dat ik nog net even een extra duwtje in de rug nodig had om de tools daadwerkelijk toe te gaan leren passen in het dagelijks leven. En wat was dat een mooi traject! Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mij geleerd om mijzelf beter te begrijpen, wie ik ben als (hoogsensitief) persoon en wat ik (nog) nodig heb om meer uit het leven te halen. De inzichten en de herkenning van/bij anderen in combinatie met de praktische tools maakt dat ik mijzelf en mijn mooie, gevoelige kant steeds meer leer accepteren. Ik ben mij bewuster geworden van mijn valkuilen (en weet hier beter rekening mee te houden), maar bovenal ook van mijn sterke kanten. Het enthousiasme waarmee Sannie de online 70-daagse geeft spat van het beeldscherm en werkt aanstekelijk. Twijfel je nog? Ik zeg doen, het is de investering in jezelf meer dan waard.

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.