Insta training

Dag 1

Wat is hoogsensitiviteit?

Dag 1

Jeetje, ik bedenk even een spontane actie en nu doen er bijna 50 mensen mee. Helemaal super. Mijn doel voor deze tien dagen is om jullie meer inzicht in jezelf en je hoogsensitiviteit te geven.

Daarom hier de eerste pdf: Dag 1 .Deze kan je invullen, vergeet hem dan niet ingevuld op te slaan. Vandaag informatie over hoogsensitiviteit, wat is het nou? Ook staat hier nog een filmpje, voor degene die liever uitleg krijgen via beeld.

Wil je graag een hsp-test maken, kijk dan hier.

Als je vragen hebt, stel deze dan onder de post van Dag 1 op Instagram.

Dag 2

De valkuilen

Hopelijk ben je er gisteren aan toe gekomen om de informatie van dag 1 te lezen of te bekijken.

Vandaag dag 2. Ik wil je vragen eens naar je valkuilen te kijken. Als je namelijk weet wat je valkuilen zijn, kan je hier iets mee doen. Als je elke keer met open ogen in je valkuil stapt, is het lastiger om hier iets in te veranderen.

Hierbij de informatie en opdracht van Dag 2 .

Heb je hier vragen over, stel ze dan weer op de insta pagina, onder de post van dag 2.

Dag 3

De kwaliteiten

Gelukkig zijn er ook heel veel kwaliteiten te benoemen van hoogsensitief zijn. Deze kanten worden vaak ondergesneeuwd door de negatieve kanten. Het is juist van belang deze kant meer in het licht te zetten. Zodat de negatieve kanten minder zwaar wegen.

Hierbij de link naar dag 3. Met opdrachten over je kwaliteiten en een opdracht om je weer verbinding te laten maken met je hart.

Ik ben benieuwd jouw kwaliteiten en hoe je deze inzet. Laat je het achter onder de insta post van dag 3?

 

Dag 4

Overprikkeling

Vandaag gaan we dieper in op overprikkeling. Ook weer een thema wat met veel andere zaken verbonden is, denk aan zelfvertrouwen, grenzen stellen en eigenwaarde. Daar komen we later deze week nog op terug.

Vandaag kijken we puur naar overprikkeling. Hierbij de pdf van Dag 4 . Ook heb ik over overprikkeling een filmpje gemaakt met nog iets meer uitleg. Deze kan je hier bekijken.

Heel veel succes en als je hier vragen over hebt, hoor ik het graag.

Dag 5

De makkelijke of moeilijke weg

Dag 5 alweer, we zijn halverwege. Gisteren hebben we het gehad over overprikkeling een ‘overlevingsstrategie’ is daar nauw mee verbonden. Daar lees je meer over in de pdf van Dag 5

Blijf ook hierin weer mild naar jezelf. Veroordeel jezelf niet om manieren die jij jezelf hebt aangeleerd om met je hoogsensitiviteit om te gaan.

Heel veel succes en met vragen kan je altijd bij mij terecht.

Dag 6

Energiepeil

Aangekomen bij dag 6. Hopelijk lukt het jullie om het bij te houden. Als jullie behoefte hebben aan een dagje pauze, mogen jullie dat ook aangeven. Of je kan natuurlijk zelf een dagje pauze inlassen.

Vandaag meer over je energiepeil. Hier vind je de info van Dag 6  . Hierbij ook een audiobestand om eens te ervaren waar je aandacht is. Is je aandacht bij jezelf of bij alles om je heen. Daar gaan we morgen mee verder.

Dag 7

Jouw eigen ruimte

Na een dag pauze gaan we vandaag weer verder met dag 7. Hoe bewust ben jij je van jouw eigen ruimte en bovenal, ben je oké met jezelf en de ruimte die jij inneemt?

De informatie kan je hier vinden: Dag 7 . Ook heb ik weer een filmpje gemaakt om je hier iets meer uitleg over te geven. Deze kan je hier bekijken.

Heel veel succes en stel je vragen gerust via de Insta post of als je het fijner vindt om privé te doen, kan het ook in de chat of via de mail (info@praktijksannie.nl).

Dag 8

Rust, ik wil Rust!

Mooi thema voor de zondag, rust. Dat is namelijk wat veel hsp als eerste zeggen als ik ze vraag wat ze willen, rust! Maar wat zit daarachter, wat wil je écht. Daar gaan we naar op zoek.

Bij deze weer de pdf van Dag 8 . Heel veel succes en ik ben benieuwd wat jij graag zou doen als je rust zou ervaren. Laat je het mij weten op de insta pagina?

 

Dag 9

Help, een conflict

Jeetje, de een na laatste dag alweer. Vandaag leer ik je meer over conflict situaties en emoties.  Dit hoeft niet voor iedereen een hindernis te zijn. Ik zie dit veel in de praktijk, vandaar dat ik hier aandacht aan besteedt.

Hierbij de informatie van Dag 9 Soms zijn we bang voor onze emoties. Dat het er teveel zijn, dat het te heftig is. Emoties zijn niet eng. Het is misschien niet fijn om sommige emoties te voelen, maar het lucht altijd op en geeft ruimte. Heel veel succes.

Bij vragen, stel ze gerust!

 

Dag 10

De mening van anderen

De laatste dag alweer van deze 10 daagse. Maar niet de laatste dag van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof namelijk dat dat iets is dat een leven lang door blijft gaan. Je mag blijven leren. Daarnaast zijn er nog veel onderwerpen niet aan bod gekomen, denk aan hsp en liefde of werk.

Vandaag over de mening van anderen en de sociale contacten om je heen. De info en opdrachten staan voor je klaar: Dag 10 Laat je vragen weer achter op insta of stuur mij een dm.

En voor de laatste dag heb ik nog een filmpje opgenomen als afsluiter.

Ik zou het leuk vinden als je mij laat weten wat je van deze 10-daagse vond. Heb je er iets aan gehad? Vond je de onderwerpen interessant? Werkt deze online manier voor jou? Of wat je dan ook maar kwijt wilt over deze 10-daagse.

Ik vond het in ieder geval heel fijn om online met jullie in contact te staan.

Warme groet, Sannie