Inspiratie

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible.

Audrey Hepburn

Lopen kan ik wel

Geplaatst op: 30 oktober 2021 door Sannie Alblas-Smit

Lopen kan ik wel. Mijn weekje alleen wandelen was heerlijk. Sommigen van jullie vragen zich af waarom ik dat doe. Er alleen op uittrekken. Ik zal het je in dit blog proberen uit te leggen. Vlak voordat ik wegging, was ik even te druk. Als ik te druk ben, voel ik chaos, heb ik geen […] Lees verder »

Angst in de ogen kijken

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

Eén van mijn ervaringen tijdens de ‘walk of wisdom’. Een overnachting in het Emmausklooster in Velp. Het was een behoorlijk intense ervaring. Ik had namelijk last van angst. Van tevoren wilde ik heel graag in het klooster slapen. Ik had er goede verhalen over gelezen en het leek mij bijzonder. Onderweg naar het klooster, kwam […] Lees verder »

Een blog voor de partner van een hsp

Geplaatst op: 13 juni 2021 door Sannie Alblas-Smit

‘Mijn partner wil mij helpen, maar hij/zij weet niet hoe’ ‘Kan jij niet een keer praten met mijn partner, zodat jij uit kan leggen wat hoogsensitiviteit is?’ ‘Mijn partner begrijpt volgens mij niets van mij’ Gelukkig komen er bij mijn lezingen vaak genoeg stellen. Dit omdat ze meer van elkaar willen leren en elkaar willen […] Lees verder »

Alle blogs HSP op een rijtje

Geplaatst op: 10 mei 2021 door Sannie Alblas-Smit

Inmiddels heb ik aardig wat blogs geschreven over HSP. Mijn blogpagina heeft helaas geen index en deze kan ik ook niet maken. Vandaar dat ik voor de duidelijkheid zelf maar even een index maak 🙂 Blog voor beginners: Boekentips over hoogsensitiviteit Hoogsensitief Persoon, wat is hoogsensitiviteit? Je bent geen slachtoffer van je hoogsensitiviteit. Ik wil […] Lees verder »

blogs

Waarom kiezen voor een verzwaringsdeken?

Geplaatst op: 12 april 2021 door Sannie Alblas-Smit

Waarom kiezen voor een verzwaringsdeken? Inmiddels kan ik bijna niet meer zonder. Ik slaap heerlijk onder mijn zware deken. Wat het mij tot nu toe opgeleverd heeft: Ik val sneller in slaap Ik slaap dieper Ik ben minder vaak wakker ‘s nachts Ik wordt meer uitgerust wakker in de ochtend In dit blog zal ik […] Lees verder »


Gratis 7-daagse mini training?
Schrijf je in en ontvang een gratis mini-training om meer te leren over jezelf en je hoogsensitiviteitDoeboek: Leef hoogsensitief

Het doeboek: Leef hoogsensitief kan je hier bestellen.Categorieën

 • Algemeen
 • Boeken
 • Hoogsensitiviteit
 • Inspiratie
 • Positiviteit
 • Zelfvertrouwen
 • ×

  Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

  Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

  Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

  P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.