Inspiratie

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible.

Audrey Hepburn

Een blog voor de partner van een hsp

Geplaatst op: 13 juni 2021 door Sannie Alblas-Smit

‘Mijn partner wil mij helpen, maar hij/zij weet niet hoe’ ‘Kan jij niet een keer praten met mijn partner, zodat jij uit kan leggen wat hoogsensitiviteit is?’ ‘Mijn partner begrijpt volgens mij niets van mij’ Gelukkig komen er bij mijn lezingen vaak genoeg stellen. Dit omdat ze meer van elkaar willen leren en elkaar willen […] Lees verder »

Alle blogs HSP op een rijtje

Geplaatst op: 10 mei 2021 door Sannie Alblas-Smit

Inmiddels heb ik aardig wat blogs geschreven over HSP. Mijn blogpagina heeft helaas geen index en deze kan ik ook niet maken. Vandaar dat ik voor de duidelijkheid zelf maar even een index maak 🙂 Blog voor beginners: Boekentips over hoogsensitiviteit Hoogsensitief Persoon, wat is hoogsensitiviteit? Je bent geen slachtoffer van je hoogsensitiviteit. Ik wil […] Lees verder »

blogs

Waarom kiezen voor een verzwaringsdeken?

Geplaatst op: 12 april 2021 door Sannie Alblas-Smit

Waarom kiezen voor een verzwaringsdeken? Inmiddels kan ik bijna niet meer zonder. Ik slaap heerlijk onder mijn zware deken. Wat het mij tot nu toe opgeleverd heeft: Ik val sneller in slaap Ik slaap dieper Ik ben minder vaak wakker ‘s nachts Ik wordt meer uitgerust wakker in de ochtend In dit blog zal ik […] Lees verder »

Wat is geluk?

Geplaatst op: 28 maart 2021 door Sannie Alblas-Smit

‘Ben je gelukkig?’ Een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Maar laatst werd die vraag mij onverwachts gesteld en er begon een balletje te rollen. Mijn hoogsensitieve brein ging even los op het thema geluk. Wat is geluk dan? Waar hangt een geluksgevoel vanaf? Wat is geluk voor mij? Zit geluk in korte momenten? Zit […] Lees verder »

Hooggevoelig en vriendschap

Geplaatst op: 8 maart 2021 door Sannie Alblas-Smit

Kan het zijn dat hsp’ers het soms lastiger vinden om vriendschappen gezond te houden? Je kent het misschien wel. Je voelt al een tijdje dat de relatie niet meer gelijkwaardig is. Je vriend(in) heeft het altijd over zichzelf en jij bent degene die altijd een luisterend oor biedt. Of de afspraken moeten altijd van jou […] Lees verder »


Gratis 7-daagse mini training?
Schrijf je in en ontvang een gratis mini-training om meer te leren over jezelf en je hoogsensitiviteitDoeboek: Leef hoogsensitief

Het doeboek: Leef hoogsensitief kan je hier bestellen.Categorieën

 • Algemeen
 • Boeken
 • Hoogsensitiviteit
 • Inspiratie
 • Positiviteit
 • Zelfvertrouwen
 • ×

  Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

  Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

  Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

  P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.