Inspiratie

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible.

Audrey Hepburn

Mensen die mij energie kosten

Geplaatst op: 23 november 2020 door Sannie Alblas-Smit

Deze vraag krijg ik regelmatig, in verschillende vormen: Hoe ga ik om met mensen die mij energie kosten? Hoe ga ik om met mensen die hoogsensitiviteit maar onzin vinden? Hoe ga ik om met mensen die mijn keuzes niet snappen? Het eerste wat dan meestal in mij opkomt is: ‘Waarom ga je met die mensen […] Lees verder »

Ik wil zo graag mezelf zijn

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

‘Ik wil zo graag mezelf weer kunnen zijn’ zegt ze met een zucht en een traan. ‘Ik weet niet eens meer wat ik leuk vindt. Ik weet niet meer wat ik wil. Ik ben het contact met mezelf een beetje kwijt, geloof ik…’. Het leven gaat door, maar je hebt het gevoel dat je maar […] Lees verder »

Alle blogs HSP op een rijtje

Geplaatst op: 19 november 2020 door Sannie Alblas-Smit

Inmiddels heb ik aardig wat blogs geschreven over HSP. Mijn blogpagina heeft helaas geen index en deze kan ik ook niet maken. Vandaar dat ik voor de duidelijkheid zelf maar even een index maak 🙂 Blog voor beginners: Boekentips over hoogsensitiviteit Hoogsensitief Persoon, wat is hoogsensitiviteit? Je bent geen slachtoffer van je hoogsensitiviteit. Ik wil […] Lees verder »

blogs

Hoogsensitieve moeder

Geplaatst op: 16 november 2020 door Sannie Alblas-Smit

Ik was kapot! De eerste vijf jaar van mijn moederschap waren zwaar. Dat weet ik nu. Toen voelde ik het wel, maar doordat ik regelmatig op de automatische piloot stond, voelde ik het ook weer niet. Snap je het nog? Ik zal bij het begin beginnen. Van jongs af aan wist ik het al. Ik […] Lees verder »

Je bent geen slachtoffer van hoogsensitiviteit.

Geplaatst op: 11 november 2020 door Sannie Alblas-Smit

‘Jij bent toch óók hoogsensitief’ en ze klampt zich letterlijk aan mij vast. Dit was een aantal jaar geleden. Daarna volgde een gesprek, waarin álles wat haar overkomen was in haar leven de schuld was van de hoogsensitiviteit. De slechte relatie met haar ouders, het niet kunnen werken, moeite met vriendschap, etc. etc. Wat zij […] Lees verder »


Gratis 7-daagse mini training?
Schrijf je in en ontvang een gratis mini-training om meer te leren over jezelf en je hoogsensitiviteitDoeboek: Leef hoogsensitief

Het doeboek: Leef hoogsensitief kan je hier bestellen.Categorieën

 • Algemeen
 • Boeken
 • Hoogsensitiviteit
 • Inspiratie
 • Positiviteit
 • Zelfvertrouwen
 • ×

  Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

  Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

  Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

  P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.