Inspiratie

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible.

Audrey Hepburn

Hoe ik steeds verder mezelf kwijtraakte

Geplaatst op: 15 januari 2019 door Sannie Alblas-Smit

Op de foto hieronder sta ik. Soms vraag ik mij af wie ik toen was. In hoeverre was ik mezelf? Hoe heb ik het volgehouden? Operatie assistent is een prachtig vak. Het mogen zorgen voor mensen die op het punt staan geopereerd te worden, bleef ik tot het einde toe bijzonder vinden. Mensen geruststellen door even die […] Lees verder »

Nepal 3

Geplaatst op: 16 november 2018 door Sannie Alblas-Smit

Weer terug naar de bewoonde wereld Heerlijk om weer naar beneden te lopen. De mooiste stukken vond ik uiteindelijk rond de 4300m-4500m. Nog boven de boomgrens. Prachtige ruige landschappen, nog steeds zicht op de hoogste bergen en vooral paden die ik niet eng vond 😉 . De terugvlucht van Lukla naar Kathmandu ging ook anders […] Lees verder »

Nepal 2

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

De trekking begon met een binnenlandse vlucht van Kathmandu naar Lukla. Een fantastische ervaring. Lukla staat te boek als werelds meest gevaarlijke vliegveld. Zo heb ik het totaal niet ervaren. De vlucht was prachtig en alles ging vlekkeloos. De man naast mij kneep zijn stoel fijn, dus die mocht ik nog een beetje coachen 😉 […] Lees verder »

Nepal 1

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

Na lang twijfelen toch besloten om oktober 2018 weer naar Nepal te gaan. Toen ik vorig jaar een trekking deed die tot 4600 meter hoogte ging, dacht ik: ‘Als ik dit kan, kan ik ook tot + 5000 meter’. Duidelijk mijn High Sensation Seeker (HSS) kant. Mijn reis is een behoorlijke emotionele achtbaan geweest. Er […] Lees verder »

Alle blogs HSP op een rijtje

Geplaatst op: 10 september 2018 door Sannie Alblas-Smit

Inmiddels heb ik aardig wat blogs geschreven over HSP. Mijn blogpagina heeft helaas geen index en deze kan ik ook niet maken. Vandaar dat ik voor de duidelijkheid zelf maar even een index maak 🙂 Diepgaande Verwerking Geluk is een keuze, of niet? Omdat het hoort Pesten, dat moet je gewoon loslaten Kortsluiting in de […] Lees verder »

blogs

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs of andere tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan gratis een e-book over HSPCategorieën

  • Algemeen
  • Boeken
  • Hoogsensitiviteit
  • Inspiratie
  • Positiviteit
  • Zelfvertrouwen