Inspiratie

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible.

Audrey Hepburn

De winterdip

Geplaatst op: 12 september 2019 door Sannie Alblas-Smit

Hoe kom je als HSP de winter door? De winter. Bij de één geliefd, bij de ander een periode van afzien en de dagen aftellen dat de lente weer begint. De dagen zijn korter en de dagen kunnen zwaarder aanvoelen. De winterdip ligt op de loer en je voelt je continu moe. Wat kan je […] Lees verder »

Alle blogs HSP op een rijtje

Geplaatst op: 22 juli 2019 door Sannie Alblas-Smit

Inmiddels heb ik aardig wat blogs geschreven over HSP. Mijn blogpagina heeft helaas geen index en deze kan ik ook niet maken. Vandaar dat ik voor de duidelijkheid zelf maar even een index maak 🙂 Uit het leven van een hsp: Mijn masker heb ik aan de kant gegooid Vallen, opstaan en weer doorgaan Wat […] Lees verder »

blogs

Uit het leven van een hsp

Geplaatst op: 23 april 2019 door Sannie Alblas-Smit

Zo dankbaar dat ik dit mag delen. Een jonge vrouw (24) die haar eigen weg in is geslagen en van wie ik geloof dat ze een mooi voorbeeld kan zijn voor andere jonge vrouwen. Nu is dat online delen toch spannend, vandaar dat ik haar verhaal anoniem mag delen. Ik vond het in ieder geval […] Lees verder »

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

In de afgelopen vijf jaar heb ik mij bij periodes behoorlijk onzeker gevoeld over mijn bedrijf. Bam, dat is gezegd. Gisteren vijf jaar geleden stapte ik dapper het gebouw van de KvK binnen. Ik ga een bedrijf beginnen. Maar met een KvK nummer en een website was ik er nog niet. Dan ga je zoeken, […] Lees verder »

Wat kan er veel gebeuren in vijf jaar!

Geplaatst op: door Sannie Alblas-Smit

Laatst werd ik gebeld door iemand die ik bijna 5 jaar niet gesproken had. Toen kwam ook het besef, jeetje wat kan er veel gebeuren in 5 jaar.   Degene die mij belde was de persoon die toen een mini-retraite organiseerde in Spanje. Mijn eerste trip zonder mijn gezin. Daar is héél wat aan vooraf gegaan. […] Lees verder »


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs of andere tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan gratis een e-book over HSPCategorieën

  • Algemeen
  • Boeken
  • Hoogsensitiviteit
  • Inspiratie
  • Positiviteit
  • Zelfvertrouwen