Ervaringen / reviews

Over elke berg is een pad,
het is alleen niet altijd te zien vanuit de vallei

Ervaringen van cliënten

Heidi: “Ik heb Sannie ervaren als een zeer warme, rustige persoon. Ze leest en luistert als het ware tussen de zinnen door, waardoor ze meer in je verhaal leest en hoort dan je zegt. Voor een coach vind ik dit een heel fijne eigenschap.
Sannie staat open voor alle vragen die je hebt rondom hsp. Ze heeft mij ontzettend veel geleerd over deze mooie maar soms ook nog lastige eigenschap. Ik ben groot fan van haar kaartenset en trek er regelmatig een kaart voor mezelf uit.”

Alice: “Sannie is een fijne en lieve coach die je altijd probeert te begrijpen. Ik ben bij Sannie terecht gekomen toen ik als hsp’er merkte dat ik mezelf niet meer begreep en hierin vast liep. Ze heeft me in een paar sessies al veel zelf inzicht gegeven op een leuke interactieve en speelse wijze. Aan het eind van elke sessie kreeg ik aantekeningen en/of opdrachten mee, ik vond dit erg fijn om thuis terug te kunnen zien. Door Sannie heb ik o.a. inzicht gekregen in hoe ik mezelf kan accepteren, om kan gaan met bepaalde situaties en heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen. Hier ben ik erg dankbaar voor!”

Robbert: “Mijn ervaring van onze gesprekken zijn voor mij een grote hulp geweest. De bevestiging dat HSP i.c.m. HSS mijn kracht is, heeft voor mij vele antwoorden gegeven waarom ik de dingen in het leven zo ervaar zoals ik doe. Dit was wel confronterend en emotioneel maar gaven me ook inzichten hoe ik daar beter mee om kan gaan. Ook de acceptatie dat het goed is zoals ik het beleef.
Daarnaast was het ten tijde van onze gesprekken slecht met me gesteld op mentaal gebied. Sannie heeft me geholpen met vraagstukken waar ik tegen aan bleef lopen.

Yrsa: “Voor mij was het heel fijn dat ik eerst een kennismakingsgesprek kon hebben met Sannie. Het gevoel was eigenlijk gelijk goed, veel persoonlijker dan andere coaches waar ik ben geweest. De praktijk is mooi ingericht en dat geeft een prettige sfeer. Tijdens de sessies werken we samen aan het leren kiezen voor mijzelf en kijken naar waar ik me fijn bij voel. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn overprikkelsignalen en kan ik daar dankzij Sannie beter mee omgaan. Sannie werkt heel begripvol, maar durft je wanneer nodig ook te confronteren.”

Nikky: “Sannie heeft een prettige combi tussen kennis, ervaring en inlevingsvermogen. Door haar warme en begripvolle houding, haar duidelijke uitleg en haar verhelderende vragen heb ik nu meer inzicht in mezelf. Ik weet beter wat ik van mezelf kan en vooral wíl verwachten. Voor mij is het een heel prettig en leerzaam traject geweest.”

Anoniem (v): “Toen ik vastliep in situaties met mezelf heb ik de hulp ingeschakeld van Sannie. Ik wilde graag leren te leven op een manier die past bij mij en mijn hooggevoeligheid. Sannie heeft meer dan genoeg kennis in huis, maar wat ik belangrijk vind is dat ze de verbinding weet te maken waardoor ik meer in mijn kracht ben gaan staan. Ik noem het teruggaan naar mijn basis. Eigenlijk gun ik elke volwassene zo’n fijn traject.”

Rosanne: “In de coachings met Sannie heeft ze mij laten zien hoe ik mijn gevoeligheid kan om armen. Mede door haar zie ik het nu als een gave i.p.v. een opgave en heb ik een betere balans kunnen vinden in mijn leven”

 

Marjelle: “Het IG-account van Sannie voelde voor mij als thuiskomen, haar blogs en berichtjes zijn zó herkenbaar! Omdat ik me bleef afvragen of ik hoogsensitief ben, ben ik daarover onder begeleiding met Sannie tijdens de ontmoeting en inspiratie avonden met 3 andere vrouwen in gesprek gegaan. Door haar praktische en soms speelse opdrachten heb ik inzicht gekregen in mijn sensitiviteit en tot op de dag van vandaag heb ik daar profijt van.”

Lenie: ” De inspiratieworkshop met vier dames o.l.v. Sannie was heel waardevol. Aan de hand van gesprekken en mooie opdrachten gingen we met elkaar aan de slag. Er kwam met elkaar van alles naar boven waarbij Sannie heel goed uit kon leggen waarom we doen wat we doen en ons handvatten heeft gegeven om positief te groeien. De herkenning met elkaar was zo fijn.
Ook als coach heb ik Sannie leren kennen als een warme persoonlijkheid, ze kent me beter dan ik mezelf ken. Ze weet precies uit me te halen wat nodig is om me te laten voelen dat ik goed ben zo ik ben, met mijn hoogsensitiviteit.

Janneke: “Sannie is een expert op het gebied van HSP. Tijdens de sessies biedt zij praktische vaardigheden om op een fijne manier met je hooggevoeligheid om te gaan. Haar rustige en nuchtere aanpak geven helderheid in zaken” 

Jan: “Sannie doet haar werk met gevoel en liefde. Ze weet door het stellen van gevoelsvragen en het uittekenen van gevoel je te raken in de kern van je HSP bestaan. Ze laat je weer voelen hoe volwaardig en geweldig je als HSP bent. Kortom een uitstekende HSP coach met een bijzonder integere persoonlijkheid. Van harte aanbevolen.

Samantha: “Een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Sannie in de praktijk. Meteen al bij het kennismakingsgesprek wist ze mij gerust te stellen. Bij elk bezoek aan haar heb ik iets nieuws (over mijzelf) geleerd en tips gekregen om mijn HSP/HSS te accepteren en te implementeren in mijn dagelijkse leven. Alles valt nu veel meer op zijn plaats en er is meer rust in mijn onregelmatige leven gekomen. Ik vind Sannie een hele goede coach, omdat ze het traject echt heeft aangepast aan mijn behoeftes. Ze stelt de juiste vragen om jou het inzicht te geven dat je nodig hebt. Ze stelt je op je gemak, heeft veel kennis van zaken en geeft je net dat zetje in de rug waardoor je wel die stappen maakt die je zelf niet zo makkelijk kon maken.

Anoniem (m): “Sannie heeft mij weer verder op weg geholpen bij het beter leren inzetten en benutten van mijn persoonlijke kwaliteiten als hooggevoelige man. Zo heeft zij mij met succes laten reflecteren op het bovenstaande door de juiste vragen te stellen. Dit kwam mede door haar openhartig en invoelend vermogen. Zij weet precies, met respect en eerbied, de vinger op de zere plek te leggen. Ik kan iedereen de coaching hulp van Sannie aanraden.

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.