Contact

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal.

ALBERT EINSTEIN

Contact

Wil je vrijblijvende informatie of een afspraak maken voor coaching of therapie, neem dan contact met me op via onderstaand telefoonnummer, e-mail adres of vul het contactformulier in. Als je de voicemail krijgt, spreek dan gerust je naam en telefoonnummer in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Sannie Smit
06-38515244
info@praktijksannie.nl
KvK: 60497149

Wil je het doeboek: Leef hoogsensitief bestellen, klik dan hier.

 

Online afspraak maken

Klik op onderstaande button om online een afspraak in te plannen in mijn agenda.

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Praktijkadres

Zutphenseweg 29 (parallelweg)
7418 AH Deventer

Het gebouw heet L’arc en Ciel en valt op door zijn kleurige ramen. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. Vanaf de straat is de ingang wat lastig zichtbaar. Je gaat een betonnen trap omhoog naar de ingang van het gebouw. Aan de rechterkant van de schuifdeuren hangt een intercom.

Intercom: Naast de intercom hangt een gebruiksaanwijzing. Mijn nummer is #7 , hierna mag je nog op bellen drukken, dan kan ik de deur voor je openen.

Praktijk Sannie zit op de vierde etage. Als je uit de lift komt, loop je naar de glazen deur. In deze gang zit de praktijk aan je linkerhand, de tweede kamer. Maar ik wacht je op bij de liften als je voor de eerste keer komt.

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.