Agenda

Door oefeningen en opdrachten kom je weer in contact met jezelf en weet je weer wat jij wilt! Tijdens de workshop is er volledige aandacht en tijd voor je eigen ik.

We gaan d.m.v. oefeningen een moodboard maken. Een moodboard helpt je om gevoelens uit te beelden. Het maakt zichtbaar wat er in jou zit.

Meer weten, klik hier.

Voel jij ook altijd van alles van iedereen om je heen en vergeet je dat je ook aandacht voor jezelf mag hebben? Het je van buiten alles voor elkaar, maar voel je je leeg van binnen? Ga je dingen uit de weg om maar niet te hoeven falen?

In deze training gaan we van ‘buiten naar binnen’. Hoe gaat het met jou? Hoe voel jij je?

Meer info, klik hier.

Heb je soms het gevoel dat je je leven leeft op de automatische piloot? Eigenlijk heeft je leven alles, je hebt een huis, een baan, vrienden, een gezin en toch mis je iets. Je ‘moet’ van alles.

Ben jij tussen de 25 en 55 jaar oud, woon je in de omgeving van Deventer e.o., heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en wil je graag met gelijkgestemden tijd doorbrengen én tegelijkertijd inzicht krijgen in je hoogsensitiviteit? Geef je dan op voor deze 5 avonden.

Meer info, klik hier.

Deze film is een prachtige documentaire over hoogsensitiviteit, gebaseerd op de onderzoeken van Elaine Aron. Zij heeft deze film gemaakt om meer duidelijkheid te geven over hoogsensitiviteit. Zodat er ook meer begrip komt voor deze eigenschap. O.a. Alanis Morissette vertelt hierin ook haar verhaal over haar hoogsensitiviteit.
Meer weten klik hier.