Agenda

“To be beautiful means to be yourself.
You don't need to be accepted by others.
You need to accept yourself.”

Thich Nhat Hanh

Tijdens deze lezing vertel ik wat hoogsensitiviteit precies is. Wat houdt het in om een hoogsensitief persoon te zijn én belangrijker hoe ga je hiermee om in het dagelijks leven?

Ik geef je uitleg over het hoogsensitieve brein en de wetenschappelijke achtergronden. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoogsensitiviteit en hoe je hiermee om kunt gaan.

Meer weten, klik hier.

Deze film is een prachtige documentaire over hoogsensitiviteit, gebaseerd op de onderzoeken van Elaine Aron. Zij heeft deze film gemaakt om meer duidelijkheid te geven over hoogsensitiviteit. Zodat er ook meer begrip komt voor deze eigenschap. O.a. Alanis Morissette vertelt hierin ook haar verhaal over haar hoogsensitiviteit.
Meer weten klik hier.

Heb je soms het gevoel dat je je leven leeft op de automatische piloot? Eigenlijk heeft je leven alles, je hebt een huis, een baan, vrienden, een gezin en toch mis je iets. Je ‘moet’ van alles.

Ben jij tussen de 25 en 55 jaar oud, woon je in de omgeving van Deventer e.o., heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en wil je graag met gelijkgestemden tijd doorbrengen én tegelijkertijd inzicht krijgen in je hoogsensitiviteit? Geef je dan op voor deze 5 avonden.

Meer info, klik hier.

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.