Agenda

“To be beautiful means to be yourself.
You don't need to be accepted by others.
You need to accept yourself.”

Thich Nhat Hanh

Tijdens deze lezing vertel ik wat hoogsensitiviteit precies is. Wat houdt het in om een hoogsensitief persoon te zijn én belangrijker hoe ga je hiermee om in het dagelijks leven?

Ik geef je uitleg over het hoogsensitieve brein en de wetenschappelijke achtergronden. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoogsensitiviteit en hoe je hiermee om kunt gaan.

Meer weten, klik hier.

Voel jij ook altijd van alles van iedereen om je heen en vergeet je dat je ook aandacht voor jezelf mag hebben? Het je van buiten alles voor elkaar, maar voel je je leeg van binnen? Ga je dingen uit de weg om maar niet te hoeven falen?

In deze training gaan we van ‘buiten naar binnen’. Hoe gaat het met jou? Hoe voel jij je?

Meer info, klik hier.

Heb je soms het gevoel dat je je leven leeft op de automatische piloot? Eigenlijk heeft je leven alles, je hebt een huis, een baan, vrienden, een gezin en toch mis je iets. Je ‘moet’ van alles.

Ben jij tussen de 25 en 55 jaar oud, woon je in de omgeving van Deventer e.o., heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en wil je graag met gelijkgestemden tijd doorbrengen én tegelijkertijd inzicht krijgen in je hoogsensitiviteit? Geef je dan op voor deze 5 avonden.

Meer info, klik hier.

Deze film is een prachtige documentaire over hoogsensitiviteit, gebaseerd op de onderzoeken van Elaine Aron. Zij heeft deze film gemaakt om meer duidelijkheid te geven over hoogsensitiviteit. Zodat er ook meer begrip komt voor deze eigenschap. O.a. Alanis Morissette vertelt hierin ook haar verhaal over haar hoogsensitiviteit.
Meer weten klik hier.