Afspraak maken

Het is ons licht, niet onze duisternis
die ons het meest beangstigt…

Marianne Williamson

 

I.v.m. privé omstandigheden is de praktijk vanaf 1 januari 2024 voorlopig gesloten. Alleen bestaande klanten kunnen nog contact met mij opnemen voor de mogelijkheden van een A.P.K. gesprek. info@praktijksannie.nl

Je kunt natuurlijk nog wel de boeken, kaartenset en planner voor hsp bestellen via mijn webwinkel: www.leefhoogsensitief.nl.

Via onderstaande agenda kun je gemakkelijk een afspraak in mijn agenda inplannen. Als je voor de eerste keer een afspraak maakt, kies dan voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt max. 30 minuten. Tijdens het kennismakingsgesprek, kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en de therapie. Mocht je tijdens het kennismakingsgesprek verder willen met een daadwerkelijke sessie, zijn daar logischerwijs kosten aan verbonden. De vervolgsessies duren 1 á 1¼ uur.

Ik wil je nog even wijzen op mijn annuleringsvoorwaarden:

  • Afspraken kunnen meer dan 48 uur van te voren kosteloos worden afgezegd of verzet.
  • Bij afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd, wordt 50 % in rekening gebracht.
  • Indien een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
  • Mocht er voor jou geen geschikte datum of tijdstip tussen zitten, neem dan even contact met mij op via het contactformulier of stuur gerust een mailtje of bel even. Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

Tot ziens, Sannie

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.