Mijn aanbod ▼

Mijn aanbod ▼

Untitled design (2)Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte in Deventer voor een één op één gesprek, voor coaching of therapie. Ik bied je een veilige omgeving waar tijd en ruimte is voor jou. Tijdens het (gratis) kennismakingsgesprek kijken we wat precies jouw hulpvraag is. Elk persoon en elke sessie is verschillend. Het hangt af van jouw hulpvraag en persoonlijkheid, welke technieken voor jou geschikt zijn.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

In therapie gaan we een laagje dieper dan bij coaching, we gaan op zoek naar het onderliggende probleem. In de therapie kijken we naar belemmerende overtuigingen of bijvoorbeeld de oorzaak van jouw onzekerheid. Therapie richt zich vaak op meer specifieke problemen, zoals angst, psychische problemen of je leven is even uit balans geraakt. Door therapie leer je hoe je weer grip krijgt op je leven en op situaties. Je leert waar jouw kracht ligt.

Bij coaching gaan we kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. Coaching kun je gebruiken als je meer inzicht wilt in jouw doelstellingen in dit leven. Bij coaching draait het om de persoonlijke ontwikkeling. Coaching is niet gericht op het ‘genezen’, maar op het ondersteunen en het ontwikkelen van jouw kwaliteiten.

Tarieven:

Kennismakingsgesprek van max. 30 minuten: kosteloos.

Intake en vervolgsessies: 55 euro (incl. BTW).

Tijdens het kennismakingsgesprek, kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en de therapie. Mocht je tijdens het kennismakingsgesprek verder willen met een daadwerkelijke sessie, zijn de kosten zoals hierboven beschreven. De vervolgsessies duren 1 á 1¼ uur.

Tot 24 uur van tevoren kun je de sessie kosteloos verzetten of annuleren.Bij afzegging binnen 24 uur, wordt de voor u gereserveerde tijd gefactureerd.

 

 

×

Wil jij ook meer weten over hoogsensitiviteit en dus over jezelf?

Meld je dan nu aan voor tips en adviezen per e-mail voor hoogsensitieve personen. Je ontvangt dan ook direct mijn gratis mini training ‘Omgaan met hoogsensitiviteit’. 

Je ontvangt om de vier dagen, 7 keer een mail met makkelijk in te vullen formulieren. Gun het jezelf.

P.s. geen zorgen, ik houd ook niet van spam.